Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Driepoot Barbecue Met Grillrooster van Staal (180 cm)

Driepoot Barbecue Met Grillrooster van Staal (180 cm)

€79,00
op voorraad
De driepoot grill met een hoogte van 180 cm is een perfect product voor ontmoetingen met vrienden in de tuin. Als warmtebron voor de grill kunt u een kampvuur of traditionele houtskool briketten gebruiken. Het statief is gepoedercoat, wat hem erg weerbest
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

De driepoot grill met een hoogte van 180 cm is een perfect product voor ontmoetingen met vrienden in de tuin. Als warmtebron voor de grill kunt u een kampvuur of traditionele houtskool briketten gebruiken. Het statief is gepoedercoat, wat hem erg weerbestendig maakt.

Het massieve rooster is gemaakt van dik materiaal en kan een grote hoeveelheid voedsel houden. Met het stabiele statief kunnen gebruikers de grill op elk oppervlak plaatsen, ongeacht of deze gelijkmatig is of niet. Een bijkomend voordeel van het product is dat het snel gemonteerd en gedemonteerd kan worden en gemakkelijk kan worden getransporteerd en opgeslagen, omdat de poten van het statief in het midden kunnen worden gevouwen.

Indrukwekkende ornamenten, waaronder smeedijzeren ornamenten, maken de grill een lust voor het oog. Door de simpele regeling van het rooster is het eenvoudig om de hoogte waarop het wordt geplaatst te veranderen.

Lengte 1,80 M
Gewicht 11,0 - 12,5 kg
Materiaal Zwart Staal
Dikheid Stang 5 mm / Montuur 20×4 mm
Gril rooster 50 - 80 cm