Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Driepoot Barbecue Met Grillrooster van Roestvrij Staal (200 cm)

Driepoot Barbecue Met Grillrooster van Roestvrij Staal (200 cm)

€154,00
op voorraad
Een driepoot grill met een hoogte van 200 cm, inclusief een rooster van niet-corrosief roestvrij staal, is een perfect product voor ontmoetingen met vrienden in de tuin. Als warmtebron voor deze grill kunt u een kampvuur of traditionele houtskool brikette
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Een driepoot grill met een hoogte van 200 cm, inclusief een rooster van niet-corrosief roestvrij staal, is een perfect product voor ontmoetingen met vrienden in de tuin. Als warmtebron voor deze grill kunt u een kampvuur of traditionele houtskool briketten gebruiken. Het statief is gepoedercoat, waardoor hij erg weerbestendig is.

Het massieve rooster is gemaakt van dikke materialen en kan een grote hoeveelheid voedsel bevatten. Met het stabiele statief kunnen gebruikers de grill op elk oppervlak plaatsen, ongeacht of deze gelijkmatig is of niet. Een bijkomend voordeel van het product is dat het snel gemonteerd en gedemonteerd kan worden en gemakkelijk kan worden getransporteerd en opgeslagen, omdat de poten van het statief in het midden kunnen worden gevouwen.

Indrukwekkende ornamenten, waaronder smeed ornamenten, maken de grill een lust voor het oog. Door de eenvoudige regeling van het rooster is het eenvoudig om de hoogte waarop het wordt geplaatst te veranderen.

Lengte 2,0 M
Gewicht 11,5 - 15,0 kg
Materiaal Roestvrij Staal
Dikheid Stang 4 mm / Montuur 20×3 mm
Gril rooster 50 tot 80 cm