Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Driepoot Barbecue Met Wok van Staal (200 cm)

Driepoot Barbecue Met Wok van Staal (200 cm)

€139,00
op voorraad
Het bereiden van gerechten met een wok in plaats van een traditioneel rooster is de moeite van het overwegen waard. Het statief met een hoogte van 200 cm is gepoedercoat, wat hem erg weerbestendig maakt. Als warmtebron voor deze wok kunt u een kampvuur of
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Het bereiden van gerechten met een wok in plaats van een traditioneel rooster is de moeite van het overwegen waard. Het statief met een hoogte van 200 cm is gepoedercoat, wat hem erg weerbestendig maakt.

Als warmtebron voor deze wok kunt u een kampvuur of traditionele houtskool briketten gebruiken. De enorme wok is gemaakt van dik materiaal en kan een grote hoeveelheid voedsel bevatten. Dankzij het stabiele statief kunnen gebruikers de wok op elk oppervlak plaatsen, ongeacht of deze gelijkmatig is of niet. Een bijkomend voordeel van het product is dat het snel gemonteerd en gedemonteerd kan worden en gemakkelijk kan worden getransporteerd en opgeslagen, omdat de poten van het statief in het midden kunnen worden gevouwen.

Indrukwekkende ornamenten waaronder smeedbare ornamenten maken de wok een lust voor het oog. Met dit product kunt u allerlei soorten vlees- en groentegerechten, gegratineerde vis en zelfs een grote portie roerei bereiden. Door de eenvoudige regeling van de wok is het simpel om de hoogte waarop deze wordt geplaatst te veranderen.

Lengte 2,00 m
Gewicht 12,5 tot 14,5 kg
Materiaal Zwart Staal
Wok 2,0 mm