Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Geëmailleerd Gietijzeren Afrikaanse Pot Aan Driepoot (180 cm)

Geëmailleerd Gietijzeren Afrikaanse Pot Aan Driepoot (180 cm)

€154,00
niet op voorraad
Met deze gietijzeren Zuid-Afrikaanse pot kunt u aromatische gerechten bereiden in de frisse lucht. De set bevat een deksel die voorkomt dat de vaat in contact komt met eventuele verontreinigingen van het kampvuur. Dankzij de deksel worden de smaak en geur
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Met deze gietijzeren Zuid-Afrikaanse pot kunt u aromatische gerechten bereiden in de frisse lucht. De set bevat een deksel die voorkomt dat de vaat in contact komt met eventuele verontreinigingen van het kampvuur. Dankzij de deksel worden de smaak en geur van de gerechten gedurende het hele bereidingsproces in de pot bewaard. De goulash pot is gemaakt van hoogwaardig grijs gietijzer. Hierdoor zult u het vele jaren kunnen gebruiken. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld in de pot en de temperatuur wordt gedurende lange tijd gehandhaafd. Daarom is onze pot de beste tool voor het bereiden van een gerecht voor vrienden en familie.

De pot heeft een praktische handgreep die het ophangen van de pot op een statief vergemakkelijkt. Het bereiden van gerechten met onze pot is niet erg tijdrovend en het culinaire effect is verrassend door zijn smaak en aroma. De lange poten maken het gemakkelijk om hem boven een kampvuur of een vuurschaal te plaatsen. Als warmtebron voor deze goulash pot kun je een kampvuur of traditionele houtskool briketten gebruiken. Het statief is gepoedercoat, waardoor de weerbestendigheid toeneemt. Dankzij het stabiele statief kunnen de gebruikers de pot op elk oppervlak plaatsen, ongeacht of deze gelijkmatig is of niet.

Een bijkomend voordeel van het product is dat het snel gemonteerd en gedemonteerd kan worden en gemakkelijk kan worden getransporteerd en opgeslagen, omdat de poten van het statief in het midden kunnen worden gevouwen. Indrukwekkende ornamenten, waaronder gesmede elementen, maken deze goulash-pot met statief een lust voor het oog. Door de eenvoudige regeling van de goulash-pot is het makkelijk om de hoogte waarop deze wordt geplaatst te veranderen.

Lengte 180 cm
Gewicht 12, 14 of 16,0 kg
Materiaal Geëmailleerd Gietijzer
Inhoud pot 8, 11 of 16 liter