Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Rookhuis Barbecue (100 cm)

Rookhuis Barbecue (100 cm)

€289,00
op voorraad
Met een rookhuis barbecue kunt u alle soorten vlees, gevogelte, vis en zelfs kaas roken. Producten bereid met een rookhuis barbecue hebben een heerlijke geur en een unieke smaak. Onze rookhuis barbecue kan in de tuin of op een terras worden geplaatst; bij
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Met een rookhuis barbecue kunt u alle soorten vlees, gevogelte, vis en zelfs kaas roken. Producten bereid met een rookhuis barbecue hebben een heerlijke geur en een unieke smaak. Onze rookhuis barbecue kan in de tuin of op een terras worden geplaatst; bijgevolg zal het bereiden van voedsel een aangename bezigheid zijn. Roken maakt de tijd die u met familie en vrienden doorbrengt nog aangenamer.

De gepresenteerde rookhuis barbecue na is een vrijstaand apparaat dat is ontworpen voor gebruik buitenshuis. De rooktemperatuur, de rookuitlaat en de luchtinlaat kunnen eenvoudig worden geregeld door de openingen in de onderste en bovenste delen van de behuizing. De rookhuis barbecue is uitgerust met een thermometer om de temperatuurregeling te vergemakkelijken. De buitenzijde van de behuizing met een dikte van 1,0 mm is gepoedercoat in zwart; bijgevolg is het duurzamer. Het product kan eenvoudig naar elke plaats worden vervoerd.

Op dit moment worden gezonde, additief vrije gerookte producten steeds populairder. Om deze reden moet iedereen zichzelf voorzien van een rookhuis barbecue. Eenvoudige bediening en effectiviteit - zo kan onze rookhuis barbecue worden samengevat.

Grootte 30×30×100 cm
Hoogte 1,0 m
Gewicht 20,0 kg
Dikheid 1,0 mm