Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Tuinkachel Van Metaal Met Kookplaat, Blad Patroon

Tuinkachel Van Metaal Met Kookplaat, Blad Patroon

€239,00
op voorraad
Onze tuinkachel zal u helpen een ongelooflijke sfeer te creëren, zowel in uw tuin als tijdens excursies in het weekend, weg van huis. Dankzij de massieve structuur gemaakt van een dikke laag metaal warmt de kachel snel op tot hoge temperaturen en geeft te
Tussen 4-8 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Onze tuinkachel zal u helpen een ongelooflijke sfeer te creëren, zowel in uw tuin als tijdens excursies in het weekend, weg van huis. Dankzij de massieve structuur gemaakt van een dikke laag metaal warmt de kachel snel op tot hoge temperaturen en geeft tegelijkertijd zijn warmte af aan de omgeving. Je kunt jezelf verwarmen door er dichtbij te staan. De rand van de kachel is door een CNC-laser uit een dikke staalplaat gesneden. Terwijl je een vuurtje maakt, zie je een unieke en onnavolgbare vuurgloed uit de kachel komen. De vallende schaduw zorgt voor een aangename sfeer.

Het licht en de warmte van de kachel bepalen het centrale punt van uw tuin en creëren een unieke en gezellige sfeer. Als de kachel overeenkomt met de decoraties van de tuin zal hij bovendien het gebied verrijken en het stijl en elegantie geven.

De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast wat een ongelooflijk stabiel product creëert.

De hoge locatie van de uitlaat uitlaat beschermt de gebruiker van het product tegen contact met de rook. Het is ook mogelijk om het bovenste paneel van de kachel te gebruiken voor koken en frituren. Voor dit doel kun je een pan, een goulash-pot of een eenvoudige pot gebruiken. Deze buitenkachel staat garant voor een heerlijke maaltijd, van geroosterde baguettes tot een zelfgemaakte pizza.

Grootte 40×40×100 cm
Hoogte 100,0 cm
Gewicht 15,0 kg
Materiaal Metaal
Dikheid 1,5 mm
Kookplaat Ja
Hout Opslag Nee
Aslade Nee