Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Vuurschaal Barbecue Blad Patroon Met Grillrooster

Vuurschaal Barbecue Blad Patroon Met Grillrooster

€214,00
op voorraad
Deze hoogwaardige vuurschaal is geproduceerd in Europa. De vuurschaal is een ideale oplossing voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid tijdens het aansteken van vuur. De draagbare vuurschaal kan op veel manieren worden gebruikt. Het kan een praktisch
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Deze hoogwaardige vuurschaal is geproduceerd in Europa. De vuurschaal is een ideale oplossing voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid tijdens het aansteken van vuur. De draagbare vuurschaal kan op veel manieren worden gebruikt. Het kan een praktische plek zijn voor het aansteken van een vuur, een draagbare grill, een bron van warmte of een stijlvolle verlichting zijn. De vuurschaal is gemaakt van dik staal met een dikte van ca. 3 mm. De diepe kom voorkomt dat het brandende hout zich verspreidt, bijvoorbeeld in geval van sterke wind.

Het vierkante rooster heeft twee bijpassende handgrepen die het dragen van het product veel eenvoudiger maken. Het grote voordeel van dit rooster is dat u het op elke KORONO-vuurpot kunt plaatsen zonder dat een statief vereist is.

Onze vuurkommen zijn gemaakt van ruw staal; bijgevolg kan hun kleurtint afwijken van het product dat op de foto's wordt getoond. Het is een natuurlijk kenmerk van staal; het heeft echter geen negatieve invloed op de functionaliteit en stabiliteit van het product. Dit rooster met een groot grilloppervlak is gemaakt van duurzaam en temperatuurbestendig zwart staal.

Grootte 80 cm
Hoogte ca 33 cm
Gewicht 14,0 kg
Materiaal Staal
Dikheid 2,0 mm
Grill inbegrepen Ja
Grill materiaal Staal