Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Vuurschaal Barbecue Met Hout Opslag & Grillplaat

Vuurschaal Barbecue Met Hout Opslag & Grillplaat

€424,00
op voorraad
Deze hoogwaardige vuurschaal is geproduceerd in Europa. Het wordt gekenmerkt door gedetailleerde afwerkingen in de grote kom van dik staal. De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast; als resultaat is een ongeloofli
Tussen 4-8 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Deze hoogwaardige vuurschaal is geproduceerd in Europa. Het wordt gekenmerkt door gedetailleerde afwerkingen in de grote kom van dik staal. De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast; als resultaat is een ongelooflijk stabiel product gecreëerd. De vuurschaal is een ideale oplossing voor iedereen die waarde hecht aan de veiligheid tijdens het aansteken van vuur. De draagbare vuurschaal kan op veel manieren worden gebruikt. Het kan een praktische plek zijn voor het aansteken van een vuur, een draagbare grill, een bron van warmte of een stijlvolle verlichting zijn.

De vorm van de kom voorkomt dat het brandende hout zich verspreidt, bijvoorbeeld in het geval van harde wind. Dankzij de handgrepen die aan beide zijden van de schaal zijn gelast, kan het product gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst. Daarom kunt u eenvoudig een vuur op elke ondergrond ontsteken. De vuurschaal is uitgerust met een plank waarop een grote hoeveelheid hout kan worden opgeslagen. Bovendien beschermt de plank de grond tegen hoge temperaturen.

De stalen grillplaat is een speciale toevoeging voor iedereen die graag hun tijd doorbrengen in de frisse lucht en genieten van buiten bereide gerechten. Het wordt direct op de rand van een KORONO-vuurschaal geplaatst. De gepresenteerde plaat zal u toelaten om culinaire routine te vermijden en zal een aangenaam alternatief zijn voor een traditionele vuurschaal.

Onze vuurkommen zijn gemaakt van ruw staal; bijgevolg kan hun kleurtint afwijken van het product dat op de foto's wordt getoond. Het is een natuurlijk kenmerk van staal; het heeft echter geen negatieve invloed op de functionaliteit en stabiliteit van het product.

Grootte 80 cm
Hoogte 80 cm
Gewicht 31,0 kg
Materiaal Staal
Dikheid 2,0 mm
Grill inbegrepen Ja
Grill materiaal Staal