Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Vuurschaal Barbecue Met Grillplaat & Ring

Vuurschaal Barbecue Met Grillplaat & Ring

€199,00
op voorraad
Deze hoogwaardige vuurschaal is geproduceerd in Europa. Het wordt gekenmerkt door gedetailleerde afwerkingen in de grote kom van dik staal. De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast; als resultaat is een ongeloofli
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Deze hoogwaardige vuurschaal is geproduceerd in Europa. Het wordt gekenmerkt door gedetailleerde afwerkingen in de grote kom van dik staal. De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast; als resultaat is een ongelooflijk stabiel product gecreëerd. De vuurschaal is de ideale oplossing voor iedereen die waarde hecht aan de veiligheid tijdens het aansteken van hout.

De draagbare vuurschaal kan op veel manieren worden gebruikt. Het kan een praktische plek zijn voor het aansteken van een houtblok, een draagbare grill, een bron van warmte of een stijlvolle verlichting zijn. De vorm van de kom voorkomt dat het brandende hout zich verspreidt, bijvoorbeeld in geval van harde wind. De ring die aan de vuurkom is vastgelast, maakt het dragen van het product veel gemakkelijker.

De stalen grillplaat is een speciale toevoeging voor iedereen die graag hun tijd doorbrengen in de frisse lucht en genieten van buiten bereide gerechten. Het wordt direct op de rand van een KORONO-vuurschaal geplaatst. Met de gepresenteerde plaat zal u uw culinaire routine vermijden. Het is een aangenaam alternatief voor een traditionele grill.

De gepresenteerde set is gemaakt van ruw staal; bijgevolg kan de kleurtint ervan verschillen van de set die op de foto's wordt gepresenteerd. Het is een natuurlijk kenmerk van staal; het heeft echter geen negatieve invloed op de functionaliteit en stabiliteit van het product.

Grootte 80 of 100 cm
Hoogte 80 cm: 41,0 cm / 100 cm: 47,0 cm
Gewicht 80 cm: 15,0 kg / 100 cm: 21,0 kg
Materiaal Staal
Dikheid 2,0 mm
Grill inbegrepen Ja
Grill materiaal Staal