Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Vuurschaal Met Mesh Scherm & Ring

Vuurschaal Met Mesh Scherm & Ring

€169,00
op voorraad
Deze hoge kwaliteit vuurschaal is geproduceerd in Europa. Het wordt gekenmerkt door gedetailleerde afwerkingen in de grote kom van dik staal. De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast wat het product ongelooflijk s
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Deze hoge kwaliteit vuurschaal is geproduceerd in Europa. Het wordt gekenmerkt door gedetailleerde afwerkingen in de grote kom van dik staal. De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast wat het product ongelooflijk stabiel maakt.

De vuurschaal is een ideale oplossing voor iedereen die waarde hecht aan de veiligheid tijdens het aansteken van hout. De draagbare vuurschaal kan op veel manieren worden gebruikt. Het kan een praktische plek voor het aansteken van hout, een bron van warmte of een stijlvolle verlichting zijn. De vorm van de kom voorkomt dat het brandende hout zich verspreidt, bijvoorbeeld in geval van harde wind. De ring die aan de vuurkom is vastgelast, maakt het dragen van het product veel gemakkelijker.

Deze grote en solide vonkbeschermer is een ideale aanvulling op de KORONO-vuurschaal. De vonkbeschermer voorkomt dat er vonken uit de vuurschaal ontsnappen. Het voorkomt ook dat het hout dat in een vuurbak brandt, wordt omgewaaid. Alle elementen zijn aan elkaar gelast; als gevolg hiervan is een ongelooflijk stabiele constructie gecreëerd.

Onze vuurkommen zijn gemaakt van ruw staal; bijgevolg kan hun kleurtint afwijken van het product dat op de foto's wordt getoond. Het is een natuurlijk kenmerk van staal; het heeft echter geen negatieve invloed op de functionaliteit en stabiliteit van het product.

Grootte 60, 70 of 80 cm
Hoogte ca 40,0 cm
Gewicht 13, 15 of 21,0 kg
Materiaal Staal
Dikheid schaal 2,0 mm