Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Vuurschaal Met Piramide Constructie Van Staal

Vuurschaal Met Piramide Constructie Van Staal

€104,00
op voorraad
Deze hoogwaardige vuurschaal met afmetingen van 70 x 70 cm is gemaakt in Europa. De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast wat voor een ongelooflijk stabiel product creëert.De vuurschaal is een ideale oplossing voo
Tussen 3-7 werkdagen levertijd
Alles voor buitenshuis.
 • 7 dagen per week thuisbezorgd
  Niet thuis? Proberen we het morgen weer.
 • Gratis verzending
  Bij elk product, elke dag.
 • Gratis retourneren
  Ook zonder reden geen probleem.
 • 1 jaar garantie
  Op alle producten.
Beschrijving

Deze hoogwaardige vuurschaal met afmetingen van 70 x 70 cm is gemaakt in Europa. De hele structuur is zeer stabiel en stevig. Alle elementen zijn aan elkaar gelast wat voor een ongelooflijk stabiel product creëert.

De vuurschaal is een ideale oplossing voor iedereen die waarde hecht aan de veiligheid tijdens het aansteken van hout. Het kan een praktische plek zijn voor het aansteken van een vuur, een draagbare grill, een bron van warmte en een stijlvolle verlichting. De ontwerpstructuur van de vuurschaal houdt de hitte en de sintels binnen de constructie.

Onze vuurschalen zijn gemaakt van ruw staal; bijgevolg kan hun kleurtint afwijken van het product dat op de foto's wordt getoond. Het is een natuurlijk kenmerk van staal; het heeft echter geen negatieve invloed op de functionaliteit en stabiliteit van het product.